Relevant advieskantoor

Onafhankelijke financiële dienstverleners in verzekeringen, hypotheken en bancaire diensten zijn sterkt verweven met de lokale en regionale samenleving.

Regelmatig is te zien hoe een advieskantoor betrokken is bij een actie, een evenement of sponsoring. Hierbij te denken aan reclamebanners langs de sportvelden, advertenties in brochures over milieu of andere uitingen. Het kantoor profileert zich in het werkgebied en stelt daar een financiële prestatie tegenover.

Interessant is de trend waarin de financiële branche zich mengt in vraagstukken die sociaal-maatschappelijk aan de orde zijn, of op het milieu betrekking hebben. Een mooi voorbeeld is het platform wijzeringeldzaken.nl, waarmee wij samen met de overheid en andere instanties informatie delen over financiële zaken en het leren omgaan met geld.

Onafhankelijke adviseurs kunnen een belangrijke rol spelen in het overdragen van kennis, vaardigheden en gedrag. Het zit in de aard van het kantoor om in de samenleving cq. om in het werkgebied een steentje bij te dragen aan het welzijn. En wie weet….. misschien heeft een kantoor in jouw woonomgeving al een idee om aan de slag te gaan.